L-pentue

Pentue tehdään yhteistyössä Javan omistajan Tarja Hyvösen kanssa ja pennut sekä syntyvät että kasvavat Javan kotona Helsingissä. 

Arvioitu astutusajankohta on tammi-/helmikuu 2020.


IPO3 FH2 BH Toulouse vom Campemoor
synt. 23.5.2010, 69 cm
A1-lonkat, silmät ok
näyttelystä SG
NZB, JB, ZTP

Chaos on vahvaluustoinen, erinomaisessa kunnossa oleva jo iäkkäämpi uros. Vietikäs ja vireä herra nauttii yhä treeneistä ja koeura jatkuu edelleen erikoisjäljellä.
Suku on RZV:n käyttöpainotteisia linjoja, täynnä menestyksekkäitä koiria. Jälkeläisiä on kolmen pentueen verran ja niille on kertynyt mukavasti komeita koetuloksia. Aikomuksenani oli käyttää Chaosta jo muutama vuosi sitten, joten parempi myöhään kuin ei milloinkaan.

JK3 BH TK1 Gipstern Java
synt. 20.4.2015, 62 cm
A-lonkat, kyynärnivelet 0/0, silmät ok, sydänultra 03/19 - terve, kilpirauhastesti 11/19 - terve
näyttelystä SA, vara-CACIB
LT +182 p.

Java on terverakenteinen, ketterä ja vaivattomasti liikkuva, luonteeltaan temperamenttinen, erittäin saalisviettinen ja taisteluhaluinen sporttityttö. Mainioiden ominaisuuksiensa ja koulutettavuutensa myötä koetuloksiakin on jo kertynyt hienosti. Sähäkälle tytölle käyvät treenit lajista riippumatta ja nenä pelaa loistavasti. Päälaji on pk-jälki, mutta myös puruja on treenattu tavoitteellisesti ja toivottavasti myös siinä koeura käynnistyy.