Gipstern M-pentue

Kiran juoksu on alkanut 2.7.2021

Yhdistelmän tavoitteena on energinen ja vietikäs harrastuskoira, joka on myös miellyttävä perheenjäsen ja väsymätön lenkkikaveri.


IPO3 BH Questor Mercator
synt. 4.12.2012, 68 cm
A1-lonkat, silmät ok, sydän ok, DM N/N
näyttelystä V1
NZB, JB, ZTP

Questor on sporttinen, hyvärakenteinen ja hyvin liikkuva, 8,5-vuotias uros. Saalisviettiä ja taisteluhalua piisaa, erittäin työhaluinen, ystävällinen ihmisille ja toisille koirille. Erittäin varmaluonteinen ja vaikka on temperamenttinen, niin osaa hyvin rauhoittua. Haluaa ja saa olla kaikessa mukana omistajiensa kanssa, perheeseen kuuluu lisäksi kaksi muuta hoffia.
Emäntänsä sanoin ´ "coole Socke" mit viel Herz und Charme´.
Questor on kokenut jalostusuros, jälkeläisiä on Saksassa kuuden pentueen verran ja osa niistä on jo jalostukseen käytettyjä.

Gipstern Kirke
synt. 31.3.2017, 62 cm
A-lonkat, kyynärnivelet 0/0, LTV0, silmät ok, sydänultra 03/21 - terve, kilpirauhastesti 03/21 - terve, DM N/N
näyttelystä SA
LT +155 p.

Kira on terverakenteinen, vaivattomasti liikkuva, fysiikaltaan erittäin vahva ja pystyvä. Luonteeltaan energinen, erittäin saalisviettinen ja taisteluhaluakin piisaa. Helposti motivoitavissa hommiin, keskittymiskykyinen ja nenä pelaa mainiosti.
Kira elää yhdessä meriittisen mummonsa Lukan kanssa ja vaikka vauhdikkaalla tytöllä olisi kyllä ominaisuuksia ja koulutettavuutta, isäntänsä mielestä vähintäänkin mummonsa veroisesti, niin se toimii pääasiallisesti väsymättömänä lenkkikaverina ja mukavana perhekoirana.