Gipstern M-pentue

Pennut ovat syntyneet 12.6.2022 
2 merkkiväristä urosta, 1 blondi uros, 2 merkkiväristä narttua ja 1 blondi narttu.

Kuvia pennuista ja myös Facebookissa pentujen kuulumisia ja kuvia päivittäin.

Yhdistelmän tavoitteena on energinen ja vietikäs harrastuskoira, joka on myös miellyttävä perheenjäsen ja väsymätön lenkkikaveri.

Sekä vanhempien, että niiden sisarusten ja taustojen perusteella odotan pennuista tulevan aktiivisia ja energisiä, erittäin saalisviettisiä, ei välttämättä vaivattomia ja helppoja kokemattomalle. Mikäli tästä pentueesta kiinnostuneella ei ole aikaisempaa kokemusta hoffista tai muista palveluskoiraroduista, niin edellytän kiinnostusta ja halua koiran kouluttamiseen.
 

Hayaklause Optimus
synt. 13.12.2016, 68 cm
A-lonkat
näyttelystä EH
LT +144 p.

Optimus on viisivuotias, terverakenteinen ja vaivattomasti liikkuva sporttipoika. Sukutaulussa on enimmäkseen saksalaisia rzv-koiria ja menestyksekkäiden suomalaiskoirien kautta tullee kauneusgeenejäkin kaupan päälle.
Optimus on temperamenttinen uros, jolla on mukavasti taisteluhalua ja toimintakykyä, pallo- ja keppileikit ovat aivan parhautta ja niiden kanssa poika on täysin väsymätön. Lahjomaton kodin vahti, kulkee perheensä mukana kaikkialla, kesäisin myös veneilemässä. Oma perhe, lapsi ja kissat mukaan lukien, on tärkein. 

Gipstern Kirke
synt. 31.3.2017, 62 cm
A-lonkat, kyynärnivelet 0/0, LTV0, silmät ok, sydänultra 03/21 - terve, kilpirauhastesti 03/21 - terve, DM N/N
näyttelystä ERI, SA
LT +155 p.

Kira on terverakenteinen, vaivattomasti liikkuva, fysiikaltaan erittäin vahva ja pystyvä. Luonteeltaan energinen, erittäin saalisviettinen ja taisteluhaluakin piisaa. Helposti motivoitavissa hommiin, keskittymiskykyinen ja nenä pelaa mainiosti.
Kira elää yhdessä meriittisen mummonsa Lukan kanssa ja vaikka vauhdikkaalla tytöllä olisi kyllä ominaisuuksia ja koulutettavuutta, isäntänsä mielestä vähintäänkin mummonsa veroisesti, niin se toimii pääasiallisesti väsymättömänä lenkkikaverina ja mukavana perhekoirana, mielenvirkistykseksi tehdään nenähommia.