Gipstern N-pentue

Pennut ovat syntyneet 20.7.2023; kaksi merkkiväristä urosta ja kaksi blondia narttua.

Kuvia täällä
 
Yhdistelmän tavoitteena on energinen ja vietikäs harrastuskoira, joka on myös miellyttävä perheenjäsen ja väsymätön lenkkikaveri.
Sukutaulu on pullollaan tuloksekkaita, toimivia koiria ja sukuja, lupa on siis kyllä odottaa mainioita harrastuskavereita. Pentue tehdään yhteistyössä Annika Kallion kanssa, pennut syntyvät ja kasvavat Kellokoskella. 

 

Hermann vom Reet
synt. 8.5.2013
A-lonkat, kyynärnivelet 0/0
näyttelystä ERI
LT +206 p.

Hermann on itsevarma ja avoin jo iäkkäämpi uros, edelleen terve ja hyvässä kunnossa. Suvultaan lähes täysin RZV:n käyttöpainotteisia linjoja edustava tuontiuros. Vietikkään ja vahvaluonteisen herran nenä pelaa mainiosti ja nuorempana etenkin purutreenit maistuivat. Hyvähermoinen Hermann on ollut helppo reissukaveri, jokavuotiset reissut Saksaan treenileireille/lomalle sujuvat mutkattomasti, nykyisin matkavahvuuteen kuuluu myös nuorempi hoffiuros, jonka Hermann on hyväksynyt elämäänsä ongelmitta.
Aiempia jälkeläisiä on kaksi pentuetta, varsin kattavasti ja mainioin tuloksin terveystutkittuja ja myös luonteeltaan mukavia. 

Kikhof Amandel
synt. 28.4.2019
B/A-lonkat, kyynärnivelet 0/0, LTV1, silmät ok, kilpirauhastesti 01/23 - terve, DM N/N
näyttelystä EH
LT +125 p.

Ninni on energinen ja iloinen sporttityttö. Varsin saalisviettisenä helposti motivoitavissa ja kun miellyttämishaluakin löytyy, on yhteistyö helppoa ja mukavaa. Ninni elää huoletonta elämää lapsiperheessä, mutta vähintään yhtä mieluinen kakkoskoti löytyy naapurista oman Väinö-isän ja Pate-serkun luota, ja aivan parasta puuhaa ovat pallo- ja keppileikit.
Ninnin sukutaulu on mainio sekoitus meriittisiä sukulinjoja, heti alusta asti oli selvää, että haluan Gipstern Ifenderin ja Pusztai Pandur Mandulan yhdistelmästä nartun jatkojalostukseen ja onnekseni toive myös toteutui.